Dost možná jste si všimli fenoménu poslední doby, kdy se lidé na sociálních sítích chlubí svými extrémně levnými letenkami , které našli. Jak je to vůbec možné? Jak je reálně možné najít letenku za pár set korun? Věřte nebo ne, tyto ceny jsou v dnešní době plné nízkonákladových společností poměrně normální. Otázkou však zůstává, jak na ně narazit. Je jich totiž samozřejmě jen omezené množství, a není možné, aby každý cestující prošel na palubu doslova za pár euro. http://www.bbc.co.uk/news/business/market_data/currency/11/13/default.stm Jak tedy na to? Jak se dostat k těm nejvýhodnějším nabídkám vůbec?letadlo WizzAir

Pokud nejste zběhlí v hledání akčních letenek anebo na to nemáte jednoduše čas či chuť, využijte praktický vyhledávač, který to může udělat zkrátka za vás. Stačí, abyste vyplnili jednoduchý formulář se všemi svými požadavky. Na základě těch vám systém najde všechny dostupné možnosti, které by vám mohly na základě vámi zadaných údajů vyhovovat.

Proč využívat praktický a chytrý vyhledávač?

  • Všechny výsledky hledání na jednom místě
  • Ušetříte spoustu času, nemusíte procházet webové stránky jednotlivých společností
  • Nastavíte si všechny parametry, které jsou pro vás důležité a na kterých vám záleží
  • Můžete porovnávat jednotlivé výsledky a najít pro sebe tu nejlevnější, a zároveň nejvíce vyhovující letenku
  • Vyhledávač je vhodný i pro začínající cestovatele, kteří nemají doposud s nákupem svépomocí zkušenosti
  • Cestovat můžete po celém světě, vyhledávač není omezen Evropou

americký pas
Prozkoumejte celý svět
Vyhledávač vám představí výsledky hledání nejenom letenek po Evropě, ale po celém světě. Využijete jej tedy i tehdy, pokud budete chtít vyrazit do exotické Asie nebo třeba vysněné Ameriky. Nejste zkrátka omezení pouze Evropou, což je určitě velká výhoda. Zadejte do vyhledávače tedy libovolnou zemi a začněte si procházet výsledky, ze kterých určitě vyberete ten nejlepší a nejvíce vyhovující.